+36 30 490 6919

Rólunk

Köszöntjük üzletünk, a Cemép Építőanyag Kft. weboldalán!

A Cemép Építőanyag Kft. 2015. június 1-én alakult, mint általános építőanyag nagy-és kiskereskedelmi vállalkozás. Kezdetben 5 fővel dolgoztunk, ez ma már kibővült 7 főre. Az első félév forgalma már megmutatta hatékonyságunkat, és kitartó munkával sikerült eredményeinket tovább növelni. A tulajdonosok több mint tíz év építőanyag kereskedelemben szerzett tapasztalata, és kitartó munkája segítette a cég fejlődését.
Évek alatt folyamatosan bővítettük választékunkat, ma már az építőanyagok szinte teljes palettája megtalálható nálunk. Új anyagmozgató eszközökkel dolgozunk, ami még hatékonyabbá, és gyorsabbá teszi a vevők kiszolgálását.
Kialakítottunk egy kis áruházat, ahol kivitelezőink, és vásárlóink megtalálják a kiegészítő termékeket szerszámokat, csavarokat, festési kellékeket.
Tavalyi évben megkezdtük az Egger típusú laminált parketta forgalmazását is.

Saját teherautóval rendelkezünk, így vásárlóinknak a megvásárolt áru házhoz szállítását a legrövidebb időn belül tudjuk teljesíteni.


Szaküzletünk az építőipari termékek értékesítésére szakosodott, valamint szaktanácsadást nyújtunk bárkinek, aki hozzánk fordul. Kérjük, böngéssze át weboldalunkat a termékeinkről, szolgáltatásainkról szóló bővebb információért és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése felmerül.
Weboldalunkon megtekintheti kínálatunkat, vagy térjen be hozzánk személyesen.


  Telephelyünket 2890 Tata, Agostyáni út 83. szám alatt találja.