+36 30 490 6919

Rólunk

Köszöntjük üzletünk, a Cemép Építőanyag Kft. weboldalán!

A Cemép Építőanyag Kft. 2015. június 1-én alakult, mint általános építőanyag nagy-és kiskereskedelmi vállalkozás. Kezdetben 5 fővel dolgoztunk, ez ma már kibővült 7 főre. Az első félév forgalma már megmutatta hatékonyságunkat, és kitartó munkával sikerült eredményeinket tovább növelni. A tulajdonosok több mint tíz év építőanyag kereskedelemben szerzett tapasztalata, és kitartó munkája segítette a cég fejlődését.
Évek alatt folyamatosan bővítettük választékunkat, ma már az építőanyagok szinte teljes palettája megtalálható nálunk. Új anyagmozgató eszközökkel dolgozunk, ami még hatékonyabbá, és gyorsabbá teszi a vevők kiszolgálását.
Kialakítottunk egy kis áruházat, ahol kivitelezőink, és vásárlóink megtalálják a kiegészítő termékeket szerszámokat, csavarokat, festési kellékeket.
Tavalyi évben megkezdtük az Egger típusú laminált parketta forgalmazását is.


Szaküzletünk az építőipari termékek értékesítésére szakosodott, valamint szaktanácsadást nyújtunk bárkinek, aki hozzánk fordul. Kérjük, böngéssze át weboldalunkat a termékeinkről, szolgáltatásainkról szóló bővebb információért és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése felmerül.
Weboldalunkon megtekintheti kínálatunkat, vagy térjen be hozzánk személyesen.


Címünk: 2890 Tata, Agostyáni út 83.